Rețetă de prăjitură Madagascar. Cum să pregătești cel mai rapid și gustos desert
Publicat pe 02.02.2022 la 15:24 Actualizat pe 02.02.2022 la 15:24
Dacă vrei să-ți surprinzi musafirii cu desert rapid și foarte delicios, noi vă prezentăm rețeta de prăjitură Madagascar. Se prepară în doar câțiva pași și este pe placul tuturor iubitorilor de ciocolată. Iată ingredientele de care ai nevoie!
- Rețetă de prăjitură Madagascar
- Iată cum să prepari cel mai simplu desert!
Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un desert ca la carte și delicios, noi venim cu cea mai gustoasă rețetă de prăjitură Magagascar. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
Rețetă de prăjitură Madagascar
Ingrediente:
- 600 ml frişcă lichidă
- 200 g ciocolată amăruie
- 200 g ciocolată cu lapte
- 200 g ciocolată albă
- 2 pachete biscuiti
- 3 linguri mari de unt
Mod de preparare:
Ciocolata se topește la bain marie și se toarnă câte 200 ml de frișcă lichidă. Compoziția se bagă la rece timp de câteva minute pentru a se întări, iar între timp fărâmați biscuiții și amestecați împreună cu untul într-un bol.
Blatul se toarnă într-o tavă și se presează bine, iar atunci când cremele sunt gata se pun în straturi diferite peste blat și se bagă din nou la frigider. În funcție de preferințe puteți servi desertul cu nuci sau alune pisate. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de rulouri umplute cu cremă de vanilie. Cel mai rapid și delicios desert