Rețeta de quiche a Laurei Cosoi. Secretul vedetei pentru un preparat delicios
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 02.07.2022 la 00:16
Actualizat pe 02.07.2022 la 00:16
Dacă nu știi ce să mai gătești și vrei ceva mai diferit, rețeta de quiche este preparatul perfect pentru tine, dar și familia ta. Laura Cosoi împărtășește de fiecare dată cu fanii ei detalii din bucătărie, iar de această dată frumoasa actriță le-a dezvăluit un nou preparat gustos. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
- Rețeta de quiche a Laurei Cosoi
- Iată sunt ingredientele de care ai nevoie!
Dacă vrei să prepari ceva delicios, dar în același timp și rapid, noi îți prezentăm rețeta de quiche a Laurei Cosoi. Îndrăgită actriță împărtășește de fiecare dată cu fanii ei din mediul online detalii despre preparatele pe care le pregătește atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Rețeta de quiche a Laurei Cosoi
Ingrediente:
Pentru aluat:
- Apă
- Unt
- 2 gălbenușuri
- Făină
Pentru umplutură:
- 2 linguri de smântână
- 2 ouă
- sare
- un dovlecel mărunțit
- 50 grame feta
- roșii uscate
- busuioc
- 1/ 2 ardei roșu
- mozarella
Rețeta de papanași fierți cu kefir și nucă a Laurei Cosoi
- 150 g gris
- 1 galbenus ou
- 1 l sana sau kefir
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita cardamon
- 2 linguri esenta vanilie
- 3-4 linguri de miere (sau zahar)
- 1 lingura unt
- 1/2 cana pesmet
- 3 linguri nuca macinata
Mod de preparare:
Adaugă kefirul la foc mic și amestecă constat până începe să se separe, iar mai apoi adaugă grișul treptat. Adăugă cardamonul, gălbenușurile bătute, vanilia, mierea și scorțișoara. Amestecă foarte bine la foc mic până când compoziția devine omogenă și relativ groasă, exact ca o mămăligă.
Se dă de pe foc, iar într-o altă tigaie se pune untul, apoi pesmetul și nuca, iar mai apoi se adaugă zahărul vanilat. Amestecă continuu până când compoziția capătă o culoare rumenie, iar cu o lingură luăm din oală compoziția și facem niște bile pe care le treceți prin pesmet. Poftă bună!
Citește și: Rețeta de supă-cremă de mazăre a Laurei Cosoi. Preparatul cu care nu vei da greș în bucătărie