Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe. Secretul descoperit de prezentatoarea TV
Publicat pe 07.09.2023 la 07:33 Actualizat pe 07.09.2023 la 09:35
Supa cremă de roșii este un adevărat deliciu. Acest fel de mâncare poate fi gătit sub orice combinație de legume. Fie că vorbim despre supa cremă de roșii, supa cremă de legume sau chiar de ciuperci, aceste preparate devin preferate atât de gospodine, datorită timpului scurt pe care îl petrec în bucătărie, cât și adorate de membrii familiei care vor mereu să încerce ceva diferit.
- Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe
- Prezentatoarea a descoperit secretul acestui preparat specific perioadei în care ne aflăm
Supa cremă de roșii vine la pachet și cu o mulțime de beneficii. Acest lucru se datorează roșiilor care sunt bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și compuși vegetali care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Mai mult, cercetările sugerează că acești nutrienți pot proteja împotriva mai multor boli.
Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe
"Ah, supa asta! Mi-ați cerut rețeta. Am găsit-o pe Instagram, e populară în perioada asta. Ai mei o adoră!", a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Instagram.
Ingrediente
- 1 kg de roșii;
- 1 ardei capia mare;
- o ceapă roșie;
- o căpățână de usturoi;
- sare;
- piper;
- ulei de măsline.
Mod de preparare
Așadar, pentru a prepara această rețetă de supă cremă de roșii a Simonei Gheorghe, vă spunem pas cu pas ce trebuie să faceți. Pentru început, spălați bine legumele, pe care apoi va fi nevoie să le tăiați în bucăți. După care, ele trebuiesc puse într-un vas și băgate la cuptor.
După un timp de 45 de minute, cu ajutorul unui blender ele se pasează. În acest timp veți adăuga și busuiocul alături de o linguriță de zahăr brun.
După care, preparatul este gata. Îl puteți servi cu crutoane pregătite în casă sau gata cumpărate. Extra, puteți adăuga și puțin parmezan ras.
"Toate legumele tăiate (nu mărunt), puse într-un vas la cuptor. Le-am lăsat cam 45 de minute. Apoi am folosit un blender, am adăugat busuioc și o linguriță de zahăr brun (că să taie din aciditatea roșiilor). Se fac și crutoane, că tot e cuptorul încins, iar pentru doritori, se adaugă puțin parmezan ras. E un minunăție! Recomand că roșiile să fie foarte bine coapte!", a precizat Simona Gherghe privind modul de preparare al reteiei de supă cremă de roșii.
CITEȘTE ȘI: Supă cremă de roșii și ardei. O rețetă ideală de post