Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică! Artista a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
Publicat pe 03.01.2022 la 22:49 Actualizat pe 03.01.2022 la 22:49
Andreea Bănică și-a luat fanii prin surprindere cu supa cu găluște pe care a gătit-o recent familie sale, asfel că gospodinele nu au putut să nu remarce cât de bine arată. Într-un timp foarte scurt, artista a fost asaltată de foarte multe mesaje cu privire la rețetă, astfel că a făcut-o publică. Iată cum poți să prepari o supă cu găluște ca a cântăreței!
- Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică
- Iată care este secretul
Andreea Bănică nu postează foarte des preparatele culinare pe care le gătește, însă atunci când o face este asaltată de fani, asta deoarece mâncarea sa arată extrem de bine.
Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică
Fiindcă cererile erau foarte multe, Andreea Bănică a postat rețeta ei de supă cu găluște, iar mai apoi a oferit și câteva secrete, atât ale ei, cât și unele de la gospodinele care fac parte din marea ei comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 1 țelină
- o legătură pătrunjel
- 1 păstârnac
- sare
Ingrediente pentru găluște:
- o lingură de ulei
- o lingură de apă
- un vârf de cuțit de praf de copt sau bicarbonat stins
- un praf de sare
- 60 de grame griș
Cum se prepară:
Andreea Bănică nu a precizat excat care este modul de preparare, astfel că fiecare supă se prepară la fel, diferența fiind cum face găluștele, dar și care sunt secretele ei.
De asemenea, după ce ați tocat după bunul plac legumele, se pun la fiert, iar în momentul în care sunt aproape gata, se pregătesc găluștele.
Andreea Bănică a fost întrebată care este secretul ei pentru care supa este limpede, astfel că le-a explicat gospodinelor că face găluștele într-un alt vas și le pune direct gata în oala cu supă.
Secrete pentru o supă cu găluște bună de la gospodinele din comunitatea artistei
Ei bine, imediat după ce a postat rețeta, Andreea Bănică a primit și câteva mesaje de la gospodinele desăvârșite din comunitatea ei, astfel că una dintre ele i-a dat un mare secret.
Conform spuselor acesteia, pentru ca găluștele să iasă ca la carte, după ce au fiert cinci minute se toarnă un pahar de apă rece și se mai fierb încă două minute. Prin această metode, găluștele rămân pufoase chiar dacă ai greșit inițial rețeta și credeai că se vor sfărâma.