”Rețeta lui mamaie”, dezvăluită de Narcisa de la Chefi la Cuțite. Cum să prepari cea mai delicioasă prăjitură
![Georgiana Prodan](https://spynews.ro/uploads/modules/authors/georgiana-prodan-1619422135.jpg)
De Georgiana Prodan.
Publicat pe 09.06.2021 la 22:20
Actualizat pe 09.06.2021 la 22:20
În ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost nevoiți să gătească preparate în straturi. Preparatul vedetă a fost cel gătit de Narcisa, așa-numita ”Rețeta lui mamaie”, care a și adus victoria echipei. Iată care sunt îngredientele!
![Narcisa Birjaru ”Rețeta lui mamaie”, dezvăluită de Narcisa de la Chefi la Cuțite. Cum să prepari cea mai delicioasă prăjitură](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2021%2F6%2F9%2F255555%2Fnarcisabirjaru.jpg&w=1200)
”Rețeta lui mamaie”, dezvăluită de Narcisa de la Chefi la Cuțite
- Care este rețeta ”prăjiturii lui mamaie”
- Narcisa Birjaru se bucură de un succes răsunător la Chefi la Cuțite
- Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a împărtășit secretele ei de bucătărie cu fanii
Narcisa Birjaru are cu ce se mândri. Pe lângă faptul că are un soț cu care se iubește încă din copilărie, se pare că concurenta lui Cătălin Scărlătescu are și o bunică extrem de pricepută în bucătărie, de la care s-a inspirat pentru preparatele sale.
”Rețeta lui mamaie”, dezvăluită de Narcisa de la Chefi la Cuțite
Echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul cu rețeta specială a Narcisei de prăjitură în straturi, pe care a învățat-o chiar acasă, de la bunica ei. Bruneta nu se aștepta ca prăjitura ei să facă furori, dar iată că chefii au rămas plăcut impresionați de textură, de aspect, dar mai ales, de gust.
După battle, fanii au asaltat-o pe Narcisa Birjaru cu mesaje pe rețelele de socializare și i-au cerut rețeta celebrei prăjituri. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dezvăluit fanilor ingredientele ”secrete”.
Așadar, pentru a găti ”prăjitura lui mamaie”, aveți nevoie de: foi de plăcintă, 500 de grame de iaurt, 5 ouă, zahpr vanilinat, 200 de grame de fructe confiate, zahăr după gust, unt, esență de vanilie și zahăr pudră la final.
Narcisa Birjaru, evoluție spectaculoasă la Chefi la Cuțite
Narcisa Birjaru a mai adăugat că se fac în straturi, atât foile de plăcintă, cât și compoziția. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o evoluție destul de surprinzătoare și neașteptată în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”.
De fiecare dată, Narcisa Birjaru l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu cu îndemânarea și priceperea ei în bucătărie, mai ales în condițiile în care, de fiecare dată când a fost la duel a primit punctaje extrem de mari și câteodată maxime.
Chef Cătălin Scărlătescu i-a promis Narcisei Birjaru că după ce se va termina show-ul Chefi la Cuțite o va angaja în restaurantul său. Nu este prima oară când tânăra îl surprinde cu îndemânarea ei și de fiecare dată când a obținut punctaj maxim, Narcisa Birjaru s-a întors cu ochii în lacrimi, de fericire, în bucătărie.