Cea mai bună rețetă pentru negresă! Toate gospodinele trebuie să o cunoască
Publicat pe 08.07.2020 la 17:06 Actualizat pe 08.07.2020 la 17:10
Cea mai bună rețetă pentru negresă! Toate gospodinele trebuie să o cunoască! De ce ingrediente aveți nevoie?
- Cea mai bună rețetă pentru negresă!
- Toate gospodinele trebuie să o cunoască.
- De ce ingrediente aveți nevoie?
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că negresa este una din cele mai populare prăjituri din bucătăria românească și dacă nu ați încercat-o până acum, nu știți ce pierdeți! Vă arătam cea mai simplă rețetă pentru cea mai gustoasă și pufoasă negresă din lume!
Cea mai bună rețetă pentru negresă
Pasul 1: Ingredientele de care avem nevoie
- 3 ouă
- o cană de lapte
- o cană şi jumăte de zahăr
- un pachet de unt
- un plic 50 g cacao
- o cană de faină
- un plic de praf de copt
- un praf de sare
Pasul 2: Modul de preparare
Punem o oală pe aragaz, în care adăugam laptele, zahărul și untul tăiat bucățele. Amestecăm ușor până în momentul în care untul s-a topit de tot. Între timp, adăugam cacao și continuăm să amestecăm pentru a nu rămâne cocoloașe. După ce am terminat, lăsăm compoziția la răcit și ne apucăm de partea a doua.
Toate gospodinele trebuie să o cunoască
Separăm ouăle și batem albușul spumă cu un praf de sare. Toată compoziția o punem într-un vas mare și adăugam peste gălbenușurile. Pa parcurs, adăugăm și praful de copt în făină, iar apoi, toată compoziția o punem peste amestecul obținut înainte și continuăm să amestecăm ușor.
Adăugăm și albușul și cu ajutorul unui tel, amestecăm ușor de jos în sus până când încorporăm tot albușul în compoziție. După ce am terminat, turnăm compoziția într-o tavă tapetată înainte hârtie de copt. La final, introducem tava în cuptorul încins la 170 grade, pentru 35 de minute. Lăsăm la răcit, pudrăm cu zahăr pudră și e gata! Poftă bună!
Citește și: Cea mai bună rețetă pentru coaste de vită! Chef Munti iti spune ingredientele de care ai nevoie / VIDEO