Rețetă pentru prăjitura „Chinezească”. Cel mai delicios desrt
Publicat pe 10.03.2022 la 20:00 Actualizat pe 10.03.2022 la 20:01
Îți este poftă de ceva dulce, dar nu mai știi ce să gătești pentru tine și cei dragi ție? Noi venim cu soluția și îți prezentăm prăjitura „Chinezească”. Iată de ce ingrediente avem nevoie pentru această rețetă simplă.
- Cum se pregătește prăjitura „Chinezească”
- Cea mai simplă rețetă
Ai musafiri și îți dorești să-i surprinzi cu un desert delicios, dar nu mai știi ce să gătești? Noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru prăjitura „Chinezească”. Iată de ce ingrediente avem nevoie!
Rețetă pentru prăjitura „Chinezească”
Ingrediente
- 3 linguri nucă de cocos
- 3 cești zahăr fin
- 3 cești lapte
- 3 linguri unt moale
- 1 linguriță ulei de cocos
- 1 praf sare
- 2 lingurițe zahăr vanilat
- 4 ouă mari
- 3 cești făină de orez
Modul de preparare
Pentru început ungem tavă cu unt, punem nuca de cocos pe tava tapetată cu hârtie de copt și o băgăm la cuptor la foc mediu, pentru 5 minute.
Într-un bol punem ouăle și adăugăm restul ingredientelor, după care amestecăm bine și punem amestecul în tavă, la cuptor, pentru 25 de minute.
Pe deasupra punem nuca de cocos și mai lăsăm la cupotor încă 20 de munte. O lăsăm la răcit pentru 30 de minute, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de mini tort de ciocolată cu fistic și zmeură liofilizată. Dulcele suprem pentru toată familia