REȚETA ZILEI: Chipsuri făcute în casă, fără ulei
Publicat pe 16.08.2018 la 09:50 Actualizat pe 16.08.2018 la 10:23
Chipsurile sunt un răsfăț de care aproape toată lumea simte nevoia să se bucure din când în când. Dar există o mare problemă: sunt destul de nesănătoase și au multe calorii.
Chipsurile sunt un răsfăț de care aproape toată lumea simte nevoia să se bucure din când în când. Dar există o mare problemă: sunt destul de nesănătoase și au multe calorii.
Problemele acestea pot fi rezolvate foarte simplu, cu o rețetă senzațională de chipsuri făcute în casă. Ai nevoie doar de microunde, fără niciun strop de ulei!
- CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Smoothie Pina Colada
Ingrediente chipsuri făcute în casă:
- 1 cartof alb, mare
- sare
Mod de preparare chipsuri făcute în casă:
Decojește cartoful și ține-l într-un castron de apă. Acoperă o farfurie mare cu hârtie de copt. Feliază cartoful în felii subțiri. Taie suficiente felii încât să poți acoperi hârtia de copt cu un singur strat. Împrăștie puțină sare pentru gust.
- CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Tartine cu brânză ricotta și gem de fructe. Un desert perfect pentru zilele toride
Bagă apoi la microunde, la putere maximă, timp de 3-5 minute, până când chipsurile devin aurii-maronii. După ce sunt gata, repetă cu restul cartofului.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.