REȚETA ZILEI: Chipsuri făcute în casă, fără ulei
Publicat pe 16.08.2018 la 09:50 Actualizat pe 16.08.2018 la 10:23
Chipsurile sunt un răsfăț de care aproape toată lumea simte nevoia să se bucure din când în când. Dar există o mare problemă: sunt destul de nesănătoase și au multe calorii.

Chipsuri făcute în casă
fifteenspatulas.com
Chipsurile sunt un răsfăț de care aproape toată lumea simte nevoia să se bucure din când în când. Dar există o mare problemă: sunt destul de nesănătoase și au multe calorii.
Problemele acestea pot fi rezolvate foarte simplu, cu o rețetă senzațională de chipsuri făcute în casă. Ai nevoie doar de microunde, fără niciun strop de ulei!
- CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Smoothie Pina Colada
Ingrediente chipsuri făcute în casă:
- 1 cartof alb, mare
- sare
Mod de preparare chipsuri făcute în casă:
Decojește cartoful și ține-l într-un castron de apă. Acoperă o farfurie mare cu hârtie de copt. Feliază cartoful în felii subțiri. Taie suficiente felii încât să poți acoperi hârtia de copt cu un singur strat. Împrăștie puțină sare pentru gust.
- CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Tartine cu brânză ricotta și gem de fructe. Un desert perfect pentru zilele toride
Bagă apoi la microunde, la putere maximă, timp de 3-5 minute, până când chipsurile devin aurii-maronii. După ce sunt gata, repetă cu restul cartofului.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.