REȚETA ZILEI: Gnocchi cremoși cu usturoi și parmezan
Publicat pe 04.12.2018 la 10:56 Actualizat pe 04.12.2018 la 12:15
O rețetă mai simplă de atât greu găsești! Gnocchi sunt un preparat extrem de interesant, din cartofi, care fac o masă senzațională indiferent de oră sau de zi. Poți prepara o cină sau un prânz rapid, cu doar câteva ingrediente.
O rețetă mai simplă de atât greu găsești! Gnocchi sunt un preparat extrem de interesant, din cartofi, care fac o masă senzațională indiferent de oră sau de zi. Poți prepara o cină sau un prânz rapid, cu doar câteva ingrediente.
Ingrediente gnocchi cu usturoi și parmezan:
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 căței de usturoi, tocați mărunt
- 6-8 frunze salvie
- 680 g gnocchi
- 1/2 cană zeamă supă de pui
- 1/2 cană smântână lichidă
- 3 linguri parmezan ras
- 3 vârfuri de boia
- 1 lingură parmezan ras, opțional
- sare
Mod de preparare ggnocchi cu usturoi și parmezan:
Pune uleiul într-o tigaie, la foc mare. Adaugă usturoiul și salvia și gătește 10 secunde. Adaugă gnocchi și amestecă ușor.
Toarnă zeama de supă și smântâna, apoi adaugă permezanu, sarea și boia. Amestecă ușor, timp de 3-4 minute.
Acoperă gnocchi cu parmezanul opțional și servește cald.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.