REȚETA ZILEI: Gnocchi cremoși cu usturoi și parmezan

+3 click pentru
galerie

Gnocchi cu parmezan și usturoi © rasamalaysia.com

O rețetă mai simplă de atât greu găsești! Gnocchi sunt un preparat extrem de interesant, din cartofi, care fac o masă senzațională indiferent de oră sau de zi. Poți prepara o cină sau un prânz rapid, cu doar câteva ingrediente.

Ingrediente gnocchi cu usturoi și parmezan:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 6-8 frunze salvie
  • 680 g gnocchi
  • 1/2 cană zeamă supă de pui
  • 1/2 cană smântână lichidă
  • 3 linguri parmezan ras
  • 3 vârfuri de boia
  • 1 lingură parmezan ras, opțional
  • sare

Mod de preparare ggnocchi cu usturoi și parmezan:

Pune uleiul într-o tigaie, la foc mare. Adaugă usturoiul și salvia și gătește 10 secunde. Adaugă gnocchi și amestecă ușor.

Toarnă zeama de supă și smântâna, apoi adaugă permezanu, sarea și boia. Amestecă ușor, timp de 3-4 minute.

Acoperă gnocchi cu parmezanul opțional și servește cald.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro