REȚETA ZILEI: Mini pavlova cu căpșuni
Publicat pe 10.11.2018 la 12:09 Actualizat pe 10.11.2018 la 12:46
Pavlova. Un desert iubit de mulți, care a fost interpretat și reinterpretat în fel și chip. În această idee, vă recomandăm o rețetă interesantă, dulce și numai bună de pozat: mini pavlova cu căpșuni.
Pavlova. Un desert iubit de mulți, care a fost interpretat și reinterpretat în fel și chip. În această idee, vă recomandăm o rețetă interesantă, dulce și numai bună de pozat: mini pavlova cu căpșuni.
Ingrediente mini pavlova cu căpșuni:
- 4 albușuri de ou
- 1 cană zahăr
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 linguriție oțet alb
- 1/2 lingură amidon de porumb
- 1 cană frișcă lichidă
- 1/4 cană zahăr pudră
- căpșuni tăiate în cubulețe
Mod de preparare mini pavlova cu căpșuni:
Acoperă o tavă cu hârtie de copt. Într-un castron mare, bate albușurile până se formează „moațe” la amestec. În timp ce mixezi, adaugă zahărul pudră puțin cât de puțin. Adaugă vanilia. Adaugă oțetul și amidonul și amestecă încet cu o spatulă.
Fă 12 forme egale din bezea, pe tava de copt. Cu spatele unei linguri, fă o mică adâncitură pe centrul fiecăreia.
Coace timp de 1 oră, la 120 de grade Celsius. Oprește cuptorul și lasă-le la răcit înăuntru.
Înainte de a servi, bate frișca și pune câte puțin în centrul fiecărei pavlova. Decorează cu căpșuni.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.