REȚETA ZILEI: Salată de paste cu dovlecei şi ciuperci
Publicat pe 21.06.2018 la 13:37 Actualizat pe 21.06.2018 la 13:56
Vrei un preparat uşor de gătit şi extrem de gustos? Poţi încerca reţeta propusă de noi azi, un fel de mâncare uşor de gătit şi plin de savoare.
Vrei un preparat uşor de gătit şi extrem de gustos? Poţi încerca reţeta propusă de noi azi, un fel de mâncare uşor de gătit şi plin de savoare.
Pentru zilele de vară poţi prepara un fel de mâncare uşor de preparat. O salătă de paste cu legume, hrănitoare şi gustoasă.
Ai nevoie de următoarele ingrediente:
- 1 cană de dovlecei verzi cuburi
- 1 cană de dovleac cuburi
- 1 cană de ceapă roşie cuburi
- 1 cană de morcov cuburi
- 1 cană de ciuperci cuburi
- 1 cană de ardei gras cuburi
- 2 linguri de ulei de măsline
- paste în trei culori
- 4 linguri de măsline negre
- salam tăiat bucăţi
- roşii cherry feliate
- brânză cuburi
- 100 grame de parmezan
- 1 cană de dressing pentru salată ( din comerţ)
Mod de preparare:
Dovlecelul verde, dovleacul, ceapa, morcovii, ciupercile și ardeiul roșu se amestecă cu uleiul de măsline. Puneţi aceste ingrediente în tava de copt şi condimentaţi cu sare şi piper. Coaceți în cuptor 15 minute.
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Așezați-le într-un castron mare când sunt gata şi adăugați legume coapte, măslinele, roșiile și salamul.
Când pastele sunt răcite la temperatura camerei adăugaţi brânzeturile. Adăugați dressing, sare și piper, în funcţie du gust.
Serviţi-le reci.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.