REȚETA ZILEI: Tagliatelle cu sos alb și ciuperci
Publicat pe 09.12.2018 la 10:25 Actualizat pe 09.12.2018 la 10:47
Pastele sunt mereu o opțiune viabilă atunci când cauți să prepari ceva rapid și gustos. Pentru astăzi, vă recomandăm niște tagliatelle savuroase, făcute cu ciuperci și un sos alb cremos.
Pastele sunt mereu o opțiune viabilă atunci când cauți să prepari ceva rapid și gustos. Pentru astăzi, vă recomandăm niște tagliatelle savuroase, făcute cu ciuperci și un sos alb cremos.
Ingrediente tagliatelle cu sos alb și ciuperci:
● 150 gr ciuperci
● 200 gr smântână
● 1 jumătate de ceapă roșie
● tagliatelle
● 1 cățel de usturoi
● sare
● 1 linguriță oregano
Mod de preparare tagliatelle cu sos alb și ciuperci:
Punem o oală cu apă la fiert, și fierbem paștele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălăm ciupercile și apoi le tăiem feliuțe.
Curățăm ceapa și o tăiem peștișori. Strivim cățelul de usturoi cu lama cuțitului și îl tocăm mărunt. Într-o tigaie punem 1 lingură de ulei. Adăugăm ceapa și usturoiul. Lăsăm un minut la foc mediu, iar apoi adăugăm ciupercile.
Adăugăm puțină sare și o linguriță de oregano. Lăsăm la foc mediu până se înmoaie ceapa, usturoiul și ciupercile. Adăugăm pastele și amestecăm. Lăsăm un minut, iar apoi adăugăm smântână. Lăsăm pastele la foc mic până sosul se îngroașă.
Trebuie să le servim calde.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.