REȚETE de aperitive: Ardei iuți înveliți în bacon crocant
Publicat pe 28.05.2019 la 09:43 Actualizat pe 28.05.2019 la 10:23
Cu doar patru ingrediente, poți prepara niște aperitive inedite, dar extrem de ușor de făcut. Vei putea cuceri instant orice invitat.
Cu doar patru ingrediente, poți prepara niște aperitive inedite, dar extrem de ușor de făcut. Vei putea cuceri instant orice invitat.
Ingrediente ardei iuți înveliți în bacon:
- 1 pachet bacon feliat
- 8-10 ardei iuți de mărime medie
- 1 cutie cremă de brânză, moale
- 1/2 ceașcă merișoare uscate
Mod de preparare ardei iuți înveliți în bacon:
Încălzește cuptorul la 130 grade Celsius și coace baconul timp de 8 ani. Între timp, taie în două ardeii iuți și curăță-le interiorul cu o lingură.
Într-un castron mediu, amestecă brânza și merișoarele, apoi umple jumătățile de ardei cu mixtura. Apoi, învelește ardeii cu baconul gătit, fie felia întreagă, fie doar jumătate. Dă ardeii înapoi la cuptor și coace 20-25 minute.
A.P.