REȚETE de aperitive: Fâșii de pui învelite în prosciutto, cu maioneză de chili dulce
Publicat pe 13.06.2019 la 10:21 Actualizat pe 13.06.2019 la 10:34
Foarte simplu de preparat, aceste aperitive vor cuceri pe oricine le încearcă. Realizate cu piept de pui și cu un sos inedit, odată ce guști din ele, nu te vei mai sătura!
Foarte simplu de preparat, aceste aperitive vor cuceri pe oricine le încearcă. Realizate cu piept de pui și cu un sos inedit, odată ce guști din ele, nu te vei mai sătura!
Ingrediente:
- 500 g piept de pui, feliat fâșii
- 100 g prosciutto
- 1/2 ceașcă maioneză
- 1/2 linguriță paprika
- 1 lingură miere
- 1/2 linguriță fulgi de ardei roșu
- 1/2 linguriță pudră chili
- sare și piper
Mod de preparare:
Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune sare și piper pe feliile de pui, apoi învelește-le în prosciutto. Întinde-le pe o tavă cu hârtie de copt, coace 18-20 minute, apoi mai rumenește la funcția de broil încă 1-2 minute.
Pentru sos, amestecă maioneza, paprika, mierea, fulgii de ardei și pudra de chili.
A.P.