REȚETE de desert: Piersici la grătar, cu sos de unt și whiskey

Piersici la grătar, cu sos de unt și whiskey © fifteenspatulas.com

Ce rețetă dulce și inedită! Aceste piersici la grătar vor schimba totul felul în care vezi deserturile. Partea cea mai bună: este foarte ușor de făcut!

Ingrediente:

55 g unt sărat
60 g whiskey
110 g zahăr brun
4 piersici coapte
60 g nuci caramelizate
frișcă

Mod de preparare:

Într-o cratiță pusă la foc mediu, topește untul. Timp ce cinci minute, se va transforma într-un unt maro. 

Odată ce untul s-a maronit, ia cratița de pe foc și adaugă whiskey-ul, care va face untul să facă spume. Adaugă zahărul brun și pune cratița înapoi pe foc. Amestecă și mărește flacăra, așteptând să se dizolve zahărul brun, timp de 5 minute.

Între timp, încălzește un grătar. Taie piersicile în două și acoperă-le în sos, timp de 30-60 minute. Mută pe grătar și gătește 2-3 minute, pe fiecare parte. Servește cu frișcă, sos și nuci pe deasupra.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro