REȚETE de paste: Tortellini rumeniți la tigaie
Publicat pe 16.04.2019 la 11:18 Actualizat pe 16.04.2019 la 11:24
Probabil că ai mai mâncat tortellini până acum, dar cu siguranță nu preparați în acest fel. Toată lumea știe să îi fiarbă, ca orice altă pastă, dar ce zici de niște tortellini puțin... prăjiți?
Probabil că ai mai mâncat tortellini până acum, dar cu siguranță nu preparați în acest fel. Toată lumea știe să îi fiarbă, ca orice altă pastă, dar ce zici de niște tortellini puțin... prăjiți?
Ingrediente tortellini rumeniți la tigaie:
1-2 pachete de tortellini
1/4 ceașcă unt
2-4 linguri ulei de măsline
sare și piper
Mod de preparare tortellini rumeniți la tigaie:
Încălzește o tigaie la aproximativ 130 de grade Celsius. Când e încinsă, toarnă 1 lingură de unt și amplasează tortellini într-un singur strat. Amestecă ușor până fiecare bucățică este acoperită de unt, adăugând mai mult dacă simți că este nevoia.
Lasă tortellini să se gătească timp de 5 minute și întoarce-i când observi o culoare aurie spre maronie.
Gătește încă 5 minute și pe cealaltă parte, până se maronește. Mai amestecă puțin pentru ca nuanța să se uniformizeze.
Servește cald, cu ulei de măsline, sare și piper.
A.P.