REȚETE dulci: Cheesecake cu covrigei și zmeură

Cheesecake cu covrigei și zmeură © iwashyoudry.com

Răcoritoare și delicioasă, această prăjitură combină aromele ușor sărate cu cele dulci, pentru a crea un adevărat paradis al gustului.

Ingrediente:

  • 2 ½ cești covrigei sărați, ușor striviți
  • 3 linguri zahăr
  • 1/2 ceașcă unt, topit
  • 225 g cremă de brânză, moale
  • 1/2 ceașcă zahăr
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 225 g frișcă
  • 170 g jeleu de zmeură
  • 2 căni apă
  • 4 cești zmeură congelată

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 170 de grade. Combină covrigeii, zahărul și untul într-un castron mare. Toarnă amestecul într-o tavă, apăsând bine pe fund, pentru a forma un blat. Coace 12 minute, apoi răcește complet.

Într-un alt castron, bate brânza, sucul de lămâie și 1/2 ceașcă zahăr. Împăturește frișca și împrăștie amestcul peste blatul de covrigei. Fierbe 2 cești de apă și amestecă mixul de jeleu până se dizolvă. Ia de pe foc și amestecă zmeura. Toarnă mixtura peste stratul de brânză și dă la frigider timp de 2-4 ore.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro