Rețete pentru micul-dejun: Frittata cu brânză de capră și ciuperci

Rețete pentru micul-dejun: Frittata cu brânză de capră și ciuperci © captura video

O rețetă savuroasă și sățioasă, perfectă pentru diminețile leneșe. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și nici nu depui foarte mult efort pentru a realiza preparatul.

Ingrediente frittata cu brânză de capră și ciuperci

- 8 ouă
- ciuperci 
- o lingură smântână
- cimbru
- ceapă verde
- brânză de capră
- sare
- piper
- ulei

Mod de preparare frittata cu brânză de capră și ciuperci

Pentru început, trebuit să frigi ciupiercile într-o tigaie încinsă. Se bat ouăle și se adaugă smântâna, ceapa verde tocată, cimbrul și condimentele. Se toarnă amestecul peste ciupercile călite și se dă la cuptor, la 190 de grade, pentru 10 minute. Poftă bună!

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro