Rețete pentru micul-dejun: Frittata cu brânză de capră și ciuperci
Publicat pe 09.05.2019 la 09:34 Actualizat pe 09.05.2019 la 09:39
O rețetă savuroasă și sățioasă, perfectă pentru diminețile leneșe. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și nici nu depui foarte mult efort pentru a realiza preparatul.
O rețetă savuroasă și sățioasă, perfectă pentru diminețile leneșe. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și nici nu depui foarte mult efort pentru a realiza preparatul.
Ingrediente frittata cu brânză de capră și ciuperci
- 8 ouă
- ciuperci
- o lingură smântână
- cimbru
- ceapă verde
- brânză de capră
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare frittata cu brânză de capră și ciuperci
Pentru început, trebuit să frigi ciupiercile într-o tigaie încinsă. Se bat ouăle și se adaugă smântâna, ceapa verde tocată, cimbrul și condimentele. Se toarnă amestecul peste ciupercile călite și se dă la cuptor, la 190 de grade, pentru 10 minute. Poftă bună!
A.C.