REȚETE mexicane: Quesadilla cremoase, cu pui și spanac

+2 click pentru
galerie

REȚETE mexicane: Quesadilla cremoase, cu pui și spanac © budgetbytes.com

Simple de preparat și ideale pentru un weekend ocupat sau oameni pretențioși, aceste quesadilla vor cuceri pe oricine le încearcă.

Ingrediente:

1 piept de pui fără os
3/4 linguriță pudră de chili
1/4 linguriță chimen
1/8 linguriță pudră de usturoi
1/4 linguriță sare
1 lingură ulei
2 cești spanac proaspăt
110 g brânză rasă
1/2 ceașcă smântână
4 tortilla de făină

Mod de preparare:

Bate puțin pieptul de pui pentru a-l uniformiza. Într-un castronel, combină toate condimentele și acoperă puiul cu ele. Încălzește uletiul într-o tigaie, la foc mediu. Odată încins uleiul, adaugă puiul și gătește-l pe ambele părți. Lasă-l apoi la răcit 5 minute, pe urmă taie-l bucățele.

Între timp, taie în bucățele mici spanacul, apoi adaugă-l într-un bol, alături de pui, brânză și smântână. Amestecă bine. Împarte mixul între cele patru tortilla, apoi împăturește-le pentru a le închide. Adaugă-le într-o tigaie, cu sau fără ulei, și gătește-le până se fac maronii pe ambele părți.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro