REȚETE mexicane: Quesadilla cremoase, cu pui și spanac
Publicat pe 09.06.2019 la 16:16 Actualizat pe 09.06.2019 la 16:36
Simple de preparat și ideale pentru un weekend ocupat sau oameni pretențioși, aceste quesadilla vor cuceri pe oricine le încearcă.

REȚETE mexicane: Quesadilla cremoase, cu pui și spanac
budgetbytes.com
Simple de preparat și ideale pentru un weekend ocupat sau oameni pretențioși, aceste quesadilla vor cuceri pe oricine le încearcă.
Ingrediente:
1 piept de pui fără os
3/4 linguriță pudră de chili
1/4 linguriță chimen
1/8 linguriță pudră de usturoi
1/4 linguriță sare
1 lingură ulei
2 cești spanac proaspăt
110 g brânză rasă
1/2 ceașcă smântână
4 tortilla de făină
Mod de preparare:
Bate puțin pieptul de pui pentru a-l uniformiza. Într-un castronel, combină toate condimentele și acoperă puiul cu ele. Încălzește uletiul într-o tigaie, la foc mediu. Odată încins uleiul, adaugă puiul și gătește-l pe ambele părți. Lasă-l apoi la răcit 5 minute, pe urmă taie-l bucățele.
Între timp, taie în bucățele mici spanacul, apoi adaugă-l într-un bol, alături de pui, brânză și smântână. Amestecă bine. Împarte mixul între cele patru tortilla, apoi împăturește-le pentru a le închide. Adaugă-le într-o tigaie, cu sau fără ulei, și gătește-le până se fac maronii pe ambele părți.
A.P.