Rețete pentru mic-dejun. Clătite japoneze, pufoase și delicioase
Publicat pe 04.06.2019 la 09:41 Actualizat pe 04.06.2019 la 09:44
Clătitele japoneze sunt o combinație între cele clasice și cele americane și sunt absolut delicioase. Acest preparat este ușor de realizat și nu ai nevoie nici de foarte multe ingrediente.
Clătitele japoneze sunt o combinație între cele clasice și cele americane și sunt absolut delicioase. Acest preparat este ușor de realizat și nu ai nevoie nici de foarte multe ingrediente.
Ingrediente clătite japoneze
- un ou
- zahăr
- lapte
- ulei
- făină
- praf de copt
- sare
- esență de rom
Mod de preparare clătite japoneze
Se amestecă gălbenușul cu zahărului, uleiul, laptele, făina, vanilia și sarea. Se bat bine și albușurile și se adaugă peste compoziție. Se frig clătitele într-o tigaie unsă cu ulei. Se întorc până se rumenesc și apoi se servesc cu dulceață sau ciocolată, după gustul fiecăruia. Poftă bună!
A.C.