REȚETE sănătoase: Frigărui de fructe, în stil curcubeu

+2 click pentru
galerie

Frigărui de fructe, în stil curcubeu © spendwithpennies.com

Chiar dacă, în calendar, vara mai are puțin și se termină, temperaturile de afară nu indică deloc acest lucru. Asta înseamnă doar că încă nu a venit sezonul în care să poți trudi în bucătărie toată ziua, cu cuptoarele încinse. Tocmai de aceea, recomandăm un desert sănătos, care nu necesită gătire și care îți va permite să te bucuri de gustul minunat al fructelor.

Pentru aceste așa zise frigărui, n-ai nevoie decât de niște bețe de kebap și de niște fructe la alegere. Deși, în principiu, poți opta pentru orice fel de fruct, este reomandat să folosești unele care nu se maronesc ușor. Așadar, uite niște recomandări de fructe care te scapă de această problemă și care construiesc și o imagine colorată:

  • Căpșuni
  • Ananas
  • Pepene roșu
  • Struguri
  • Felii de kiwi
  • Mango

Cum se prepară

Este o rețetă extrem de simplă, care nu necesită gătire. Nu trebuie decât să tai fructele cubulețe și să le aranjeze pe bețe, exact ca în cazul frigăruilor. Nu este nevoie să înmoi bețele de dinainte, având în vedere că această practică este menită să împiedice lemnul să ardă pe grătar. Ai grijă să le ții la frigider până la servire!

Cu ce le poți mânca

Există mai multe lucruri cu care poți mânca aceste frigărui de fructe delicioase: frișcă, iaurturi de fructe, fondue de ciocolată sau chiar budincă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro