Secretul care va face gătitul mai ușor! Ingredientul simplu care salvează maioneza tăiată
Publicat pe 09.07.2019 la 15:37 Actualizat pe 09.07.2019 la 15:41
Este una dintre marile probleme ale oricărui om care are vreodată tangențe cu gătitul. Maioneza de casă poate fi delicioasă, însă vine cu riscul tăierii, care duce la irosirea minutelor în șir de muncă și a ingredentelor.
Este una dintre marile probleme ale oricărui om care are vreodată tangențe cu gătitul. Maioneza de casă poate fi delicioasă, însă vine cu riscul tăierii, care duce la irosirea minutelor în șir de muncă și a ingredentelor.
Așadar, cum facem dacă, totuși, ni se taie maioneza? Există câteva trucuri salvatoare.
Unul dintre cele mai bune soluții, atunci când vrei să refaci maioneza tăiată, este apa fierbinte. Adaugă o lingură de apă clocotită, amestecă până la omogenizare și dacă vezi că nu se leagă, mai adaugă o lingură.
O altă metodă este adăugare unui praf de sare. Atenție, însă, că acest lucru va schimba gustul preparatului!
Mai poți reface maioneza tăiată și cu un gălbenuș de ou. Neapărat să fie la temperatura camerei!
A.P.