Știai asta? De ce este bine să presari puțină sare în uleiul încins, atunci când gătești
Publicat pe 21.03.2019 la 20:45 Actualizat pe 21.03.2019 la 20:49
Există câteva trucuri pe care orice bună gospodină trebuie să le știe. Chiar dacă nu sunt ele tocmai recomandate, multe preparate prăjite sunt prezente aproape zilnic în meniul nostru.
Există câteva trucuri pe care orice bună gospodină trebuie să le știe. Chiar dacă nu sunt ele tocmai recomandate, multe preparate prăjite sunt prezente aproape zilnic în meniul nostru.
Însă, asta nu înseamnă că nu există trucuri care să facă prepararea lor mai ușoară.
Cei mai mulți dintre noi avem probleme cu uleiul și încingerea acestuia. Este important să pui preparatele în tigaie în momentul în care uleiul este fierbinte. Dar pe urmă intervine o altă problemă: ce te faci dacă sare peste tot?
Ei bine, iată soluția. Presară puțină sare în uleiul încins înainte de a pune carnea sau cartofii să se prăjească. Și, uite așa, scapi de stropii care sare în toate direcțiile!
A.P.