Tendințe în materie de genți din piele pentru sezonul toamnă-iarnă 2019-2020

Tendințe în materie de genți din piele pentru sezonul toamnă-iarnă 2019-2020

Piesele ce se învârt în lumea genților sunt create în funcție de stilul pe care îl adoptă fiecare sezon în parte. Având în vedere cât de repede apar alte tipuri de genți cu accesorii extravagante, elegante prin simplitate și așa mai departe, toate trebuie să respecte tiparul impus de trend.

Multitudinea genților de pe piață sunt create pentru a satisface cerințele tuturor femeilor în materie de eleganță și stil. Femeile au gusturi diverse, unele se îndreaptă spre extravagant, altele spre simplu, însă între toate acestea există o legătură de bază – conceptul ce definește trendul sezonului.

Ce impune sezonul toamnă-iarnă 2019 – 2020? În cele ce urmează se vor expune câteva piese standard ce nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. Ideile și recomandările sunt din cadrul magazinului Zevo – magazinul tău de genți piele.

Tendințe în materie de genți office

Gențile office sunt piesele de bază din șifonierul femeilor. Pot fi introduse cu ușurință în cadrul unei ținute elegante, cu note simple, ce va reflecta naturalețea și bunul gust în alegeri al celei ce o poartă.

În cadrul acestei categorii, genți office, se pot încadra diverse piese. În esenţă, toate trebuie să reprezinte o femeie puternică, încrezătoare și sigură pe tot ceea ce alege să poarte.

Gențile de umăr

Deși poate aduc aminte de un timp de mult apus, gențile de umăr se clasează pe un loc fruntaș în topul preferințelor și în acest sezon. În primul rând, pentru femeile ce nu vor să poarte mereu geanta în mână, cele de umăr sunt alternativa cheie.

Pentru acest sezon sunt recomandate gențile de umăr ȋn nuanțe pale, simple, elegante prin simpla existență. Femeile pot alege o genta de umar marca Zevo. Indiferent de alegerea făcută, vor beneficia de certificarea calității, toate fiind confecționate din piele naturală și de un model inedit, unic ce se pliază pe cerințele trendului.

Gențile cu print

O altă alegere inspirată pentru acest sezon rece sunt gențile cu print. Cele cu print crocodil, de exemplu, ȋntr-o culoare precum roșu aprins, pot ține pasul cu atitudinea unei femei puternice.

O astfel de geantă, cu un astfel de print, în cadrul unei ținute elegante, reprezintă piesa ce conturează tabloul complet al unei apariții de senzație.

Animal print-ul se strecoară și el la baza acestui sezon rece. La o ținută aleasă corespunzător, o geantă animal print poate fi cea care face diferența.

Gențile rucsac

Extrem de populare în ultima vreme, gențile rucsac sunt piesele de care orice femeie are nevoie. Pe lângă faptul că sunt extrem de elegante, nu poate fi ignorată nici întrebuințarea practică a acestora.

În funcție de dorințe, stilul adoptat în ziua respectivă, femeile pot alege dacă o poartă ca pe rucsac sau ca pe o geantă. Nu în ultimul rând, pot face această trecere ori de câte ori doresc într-o zi, de ce nu?!

Cureaua de umăr din lanț metalic la genți

Pentru a ieși puțin din sfera monotoniei, pentru acest sezon sunt propuse spre a fi purtate gențile ce au cureaua din lanț metalic. Acest element argintiu va atrage toate privirile.

Lanțul metalic în combinație cu genta din piele naturală, precum cele de la Zevo, sunt pachetul complet ce reprezintă eleganța până la cele mai mici detalii. Nu în ultimul rând, o astfel de piesă este și mult mai practică – cureaua din lanț metalic se va așeza uniform pe umărul doamnelor ce o poartă.

Gențile tip săculeț

Având în vedere că femeile își doresc o geantă cu un spațiu de depozitare impresionant, geanta tip săculeț se pliază și pe cerințele acestui sezon. Este indicată spre a fi purtată ziua, în orice context. Pentru evenimente private se recomandă geantă tip plic – elementul cheie al ținutei.

Pentru o femeie ce nu se desparte de o mulțime de lucruri, geanta tip săculeț reprezintă aliatul pe măsura cerințelor. Aici își poate depozita o multitudine de lucruri – agenda, cosmeticele, telefonul, încărcătorul și nu numai.

Sezonul toamnă-iarnă 2019 – 2020 nu vine cu cerințe prea greu de îndeplinit. Cu siguranță în șifonierul unei femei se regăsește cel puţin una dintre gențile ce dictează trendul sezonului rece. Investițiile merită făcute doar din magazine de consacrate, ce au în stoc doar piese din piele – renumită pentru propretatile sale aparte. O recomandare în acest sens este zevo.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro