Trei ingrediente care dau un gust mai bun cafelei. Trucul pe care toți consumatorii trebuie să îl știe
Publicat pe 14.11.2022 la 09:28 Actualizat pe 14.11.2022 la 09:28
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume. Mai mult de atât, băutura poate fi preparată după preferința oricui. Și atsta nu este tot. Cafeaua aduce chiar și beneficii organismului. Totuși, ce nu știu multe persoane, este faptul că în această băutură se pot folosi ingrediente neobișnuite, care pot da un alt gust preparatului.
- Trei ingrediente care dau un gust mai bun cafelei
- Trucul pe care toți consumatorii trebuie să îl știe
Poți folosi, de acum, sarea, untul și siropul de arțar în prepararea cafelei. În acest fel te vei bucura de un gust mai bun al acestei băuturi.
Trei ingrediente care dau un gust mai bun cafelei
Cei mai mulți dintre consumatori prepară cafeaua folosindu-se doar de lapte, zahăr și scorțișoară. Însă, există și alte ingrediente care, adăugate, dau un gust mai bun acestei băuturi.
Sare
Nu te-ai gândit până acum, dar sarea este un produs perfect care va îmbunătăți gustul cafelei. Dacă dorim să eliminăm gustul amar, un praf mic de sare va salva situația.
Unt
Consumatorii acestei băuturi știu că untul dă un gust mai bun acestei băuturi. Datorită acdestui produs, gustul băuturii devine mai bogat. Dacă vrem să adăugăm o bucată mică de unt, trebuie să știm că numărul de calorii va crește.
Sirop de arțar
Chiar dacă siropurile sunt periculoase, siropul de arțar este o excepție. Produsul are o compoziție naturală. Mai mult de atât, aceste sirop are un gust unic, așa că orice gurmand ar trebui să încerce să-l adauge în cafea. Însă, dacă adăugăm sirop de arțar în cafea, nu vom mai folosi zahăr.
O nouă rețetă a cafelei
De curând, un specialist în cafea a descoperit o noua rețetă în prepararea cafelei. James Hoffman unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din acest domeniu. Mai mult de atât, bărbatul a scris multe cărți despre cafea, inclusiv al unui Atlas Mondial al Cafelei.
Pentru că este mereu în căutarea celei mai bune cafele din lume, James Hoffman a ajuns și la un procedeu de preparare inedit. A trebuit doar să prăjească boabele de cafea într-o friteuză, în ulei.
"Boabele nu arată prea uleioase. E ceva destul de ciudat... faptul că țin un ventilator deasupra unor boabe de cafea prăjite în ulei nu mi se pare ceva ciudat. Culoarea arată bine. Se pare că am obținut... cafea.", a precizat James Hoffmann.
CITEȘTE ȘI: Un specialist a descoperit o nouă rețetă a cafelei. Cum a preparat băutura: "Nu e uleioasă" / VIDEO