Gabriela Cristea a plecat de acasă din cauza bătăilor primite de la soţ?

Destrămarea căsniciei Gabrielei Cristea (38 ani) şi a lui Marcel Toader (50 ani) nu a fost o surpriză pentru apropiaţii celor doi. Potrivit site-ului raportmonden.ro, fosta realizatoare tv a plecat de acasă din cauza geloziei exagerate a soţului ei care, se pare, era şi violent cu ea.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader nu se mai înţelegeau de anul trecut, însă au încercat să păstreze aparenţele unui cuplu fericit.

"Pe Gabriela o mai bătea Marcel, însă ea nu vroia să se despartă de el, deoarece îl iubea. Ar fi vrut chiar să facă un copil cu el. Țin minte că de câteva ori a trebuit să merga la filmări, la 'Nora pentru mama',  vânată la ochi. Abia a reușit la machiaj să i se acopere vânătăile. Nu ar fi trebuit să suporte atât de mult violențele soțului. El este un bărbat gelos și posesiv. Din cauza lui a trebuit să plece de la emisiune. El nu a mai vrut să o lase și a convins-o să facă afaceri împreună, tocându-i banii strânşi”, a declarat o prietenă din anturajul vedetei, pentru sursa citată.

Marcel Toader nu este la prima abatere de acest gen. Şi fostă soție, cântăreaţa Anamaria Ferentz, l-a acuzat de violenţă, acesta fiind și cauza divorțului dintre ei la numai trei luni de la căsătorie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro