Gabriela Cristea şi Marcel au divorţat în 10 minute

Gabriela Cristea şi Marcel Toader

Gabriela Cristea (38 ani) şi Marcel Toader (50 ani) s-au întâlnit, astăzi, în faţa ofiţerului Stării Civile din Sectorul 1, şi au semnat actele de divorţ, punând astfel capăt unei căsnicii de 5 ani.

Omul de afaceri şi fosta prezentatoare TV au stat faţă în faţă pentru prima dată de când s-au despărţit, însă nu au schimbat niciun cuvânt. Atât Gabi Cristea, cât şi Marcel Toader au semnat hotărâţi actele de divorţ  iar, după încheierea formalităţilor, şi-au văzut de drum, fără să-şi adreseze vreun cuvânt.

Potrivit legii, cei doi mai au la dispoziţie 30 de zile timp pentru conciliere, în care se pot răzgândi. Greu de crezut, însă, că se va întâmpla acest lucru dacă ţinem cont de ultimele afirmaţii făcute de Marcel Toader în emisiunea "Acces direct".

"Nu s-a mai putut, asta e singurul meu regret din viata, ca nu am gasit nicio solutie sa o fac sa inteleaga ca noi suntem o echipa si ca trebuie sa jucam ca o echipa. Ea nu stie sa spuna “imi pare rau”. N-am inteles-o niciodata. Regret ca am pierdut cinci ani", a spus Marcel Toader "La acces direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro