Prima declaraţie a lui Marcel Toader despre despărţirea de Gabriela Cristea

Marcel Toader

Omul de afaceri Marcel Toader (50 ani) confirmă despărţirea de fosta prezentatoare TV Gabriela Cristea (38 ani). Soţul vedetei îşi asumă eşecul mariajului, dar susţine că nu infidelitatea este motivul despărţirii. 

"Da, este adevărat, ne-am despărțit. Dacă e să căutați un vinovat, eu sunt acela. Am greșit cu tot. Nu e adevărat că am o amantă. Problema este numai a noasră, iar vinovatul sunt numai eu. Gabriela trebuie scoasă din context", a spus Marcel Toader pentru emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Gabi Cristea: Sunt 50% şanse să ne împăcăm"

Se speculează că motivele rupturii ar fi volenţa domestică, banii, lipsa unui copil sau infidelitatea lui Marcel. Gabriela Cristea a recunoscut că nenumăratele încercări eşuate de a avea un copil au contribuit semnificativ la destrămarea căsniciei.

"Este o chestiune care ne apasă de cinci ani de zile. Ne-am tot străduit să avem un copil al nostru. Ne-am dorit un copil, am tot încercat. Din punct de vedere al sănătăţii suntem apţi pentru a face un copil, dar nu s-a întâmplat până acum. Am ajuns să-mi fac şi analize genetice, nu ştiu care este cauza. S-au dus pe analize mii de euro. Singura variantă pe care ne-au propus-o medicii a fost fertilizarea in vitro, iar Marcel nu este de acord cu acest tratament", a spus vedeta, la Kanal D.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au căsătorit civil în 2008, la Paris, în cadrul unei ceremonii intime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro