Chiricheş s-a destăinuit în Franţa! Ăsta e cel mai mare stimulent al căpitanului echipei naţionale! Nu e vorba de bani

Vlad Chiricheş (26 de ani) a susţinut o conferinţă de presă în Franţa, cu patru zile înaintea debutului la EURO 2016. Căpitanul „tricolorilor” a făcut o dezvăluire, în faţa jurnaliştilor:

”Cel mai mare stimulent e să joci la un turneu final, iar și mai mult este să joci în deschidere. Sper ca fanii să ne susțină și să ne dea forță și încredere. Pentru mine, meciul cu Franța este cel mai important al carierei. Nu e presiune, e o emoție, sper să se transforme într-o forță pentru fiecare dintre noi și să ajungem la momentul jocului într-o formă foarte bună și să demonstrăm că suntem o echipă foarte puternică”.

Fundaşul legitimat la Napoli s-a arătat fericit de căldura cu care fanii i-au întâmpinat pe băieţii lui Anghel Iordănescu la primul antrenament pe tărâm francez:

„ Chiar am fost impresionați de căldura cu care am fost primiți aici. Am văzut tribuna aceea plină și chiar eram entuziasmați, fiecare dintre noi. Ne-a făcut mare plăcere să-i avem printre noi”.

La EURO 2016, România face parte din Grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania. "Tricolorii" vor juca, la 10 iunie, împotriva "cocoșilor", în meciul de deschidere a turneului.

SpyNews.ro va transmite, în format LIVE TEXT, toate partidele pe care reprezentativa noastră le va disputa în Hexagon.

SURSA FOTO: frf.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro