2020 aduce fiecărei zodii probleme mari de sănătate. La ce trebuie să fim atenţi

2020 aduce fiecărei zodii probleme mari de sănătate. La ce trebuie să fim atenţi

Indiferent ce zodie suntem, toţi ne dorim la început de an şi în fiecare zi sănătate. Anul care tocmai a început, a venit cu schimbări pentru toate zodiile, pe toate planurile, inclusiv în ceea ce priveşte starea de sănătatea a fiecărei zodii, căci totul este scrie în stele.

Pentru că ne dorim să facem foarte multe lucruri într-un an, cel mai mult sperăm să avem sănătate, pentru a ne duce la bun sfârşit toate planurile. Şi, iată că, astrele ne sfătuiesc ce este bine să facem, în fucţie de zodie, pentru a nu ajunge pe mâna medicilor.

Berbec

Chiar dacă berbecii au un tonus bun şi o stare de spirit excelentă, astrele îi sfătuiesc ca în 2020 să se pună pe primul plan, să nu se epuizeze, dar şi să aibă grijjă la ce alimente consumă.

Taur

Taurii încep bine anul 2020. cu un psihic relaxat şi optimist, dar pe parcursul anului nervii şi stresul se adună, dezechilibrându-i pentru o perioadă de timp. De asemenea, le este recomandată o pauză de recuperare, în caz că suferă de vreo boală mai veche.

Gemeni

Pentru nativii gemeni începutul de an nu vine cu veşti bune, căci sunt predispuşi la boli. Astrele le recomandă să fie atenţi la ceea ce mănâncă şi se consulte un medic pentru orice mic semn de îmbolnăvire.

Rac

Racilor li se recomandă să facă mult sport şi să aibă o alimentaţie bună. Altfel, îi au o putere de fier, ceea ce îi va ţine departe de spital.

Leu

2020 nu sună bine nici pentru lei, căci o problemă mai veche de sănătate ar putea să le dea mari bătăi de cap. Aveţi grijă la alimentaţie şi nu uitaţi să faceţi mişcare.

Fecioară

Fecioarele sunt niște fericite, căci 2020 nu le va da bătăi de cap. Stau bine la capitolul sănătate, iar tonusul lor este unul de invidiat.

Balanţă

Şi balenţele sunt liniştite anul acesta. Sunt ferite de orice problemă medicală, dar sunt sfătuite să aibă grijă de ceine se apropie, energiile negative nu sunt de bun augur.

Scorpion

Scorpionii sunt ambiţioşi, cu poftă de muncă, de călători, dar şi de lenevit. Toată energia lor debordantă îi va ţine departe de problemele de sănătate.

Săgetător

Săgetătorii încep şi încheie anul cu bine. Astrele vin cu veşti bune, iar cei născuţi sub acest semn zodiacal nu trebuie să îşi facă nici o problemă.

Capricorn

Anul 2020 le oferă şansa de a lăsa în urmă trecutul şi de a se pune pe ei pe primul plan. Din punct de vedere al sănătăţii, nimic nu este grav, însă trebuie să se menajeze pe cât posibil.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la problemele de sănătate, în special în perioada primăverii a anului 2020. Stomacul şi ochii le-ar putea crea probleme.

Peşti

Nici peştii nu sunt văzuţi prea bine. Starea lor de sănătate nu va fi deloc una bună, Sfatul astrelor este să nu se neglijeze şi să apeleze la medici.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro