3 metode prin care seduci femeia din zodia Capricorn

3 metode prin care seduci femeia din zodia Capricorn © Arhivă

Nativele din zodia Capricorn sunt nişte femei speciale, din toate punctele de vedere. Nu mulţi vor ajunge însă să se bucure de ceea ce sunt în stare să ofere. Bărbaţii vor trebui să străbată cale lungă până ce vor ajunge să le intre în graţii, însă odată îndrăgostite, vor vedea că sunt extrem de iubitoare şi niciodată nu se va pune problema de infidelitate în cazul lor.

1. Fii descurcăreţ

Nativele din această zodie vor fi întotdeauna atrase de bărbaţii care ştiu ce vor. Chiar dacă nu obinşnuiesc să se supună, fiind nişte firi foarte independente, asta nu înseamnă că nu le plac masculii care ştiu să se impună. Pentru a-i câştiga inima, va trebui să-i arăţi că nu te laşi dominat uşor. Indiferent de locul în care veţi merge, va fi plăcut surprinsă dacă va vedea că ai relaţii cu oameni importanţi şi că ai o anumită rezonanţă.

2. Nu fi grăbit

După cum se spune, graba strică treaba. Aceste native vor ca lucrurile să decurgă de la sine, fiind mai degrabă atrase de spontaneitate. În momentul în care vor simţi că faceţi prea mulţi paşi în ale cuceri, se vor sustrage imediat, deoarece nu acceptă să fie presate de timp sau de împrejurări. Lăsaţi-vă duşi de val împreună.

3. Fii muncitor

Femeile din zodia Capricorn vor vrea întotdeauna să simtă o stabilitate din partea partenerilor lor, din toate punctele de vedere. Fie că este vorba despre partea financiară sau sentimentală, aceste native nu se simt în largul lor dacă nu au un plan bine definit pentru a doua zi. Chiar dacă poate lucrurile nu stau foarte bine pe plan profesional în viaţa voastră, aceste femei vor fi impresionate dacă vor observa că daţi dovadă de multă ambiţie şi perseverenţă pentru a vă atinge ţelurile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro