3 metode prin care seduci femeia din zodia Gemeni

3 metode prin care seduci femeia din zodia Gemeni © Pixabay

Nativele din zodia Gemeni sunt cu siguranţa nişte femei lângă care nu vă veţi plictisi niciodată. Inteligente, puternice, ambiţioase, dar totodată raţionale şi independente, acestea le vor mai mari bătăi de cap bărbaţilor până vor reuşi să le cucerească inima. Iată ce paşi trebuie să urmaţi pentru a le seduce!

1. Fă-o să se simtă cea mai importantă persoană din lume

Femeile din zodia Gemeni iubesc să fie în centrul atenţiei. Trebuie să fii foarte implicat în discuţii şi să îi asculţi cu interes punctul de vedere, însă nu trebuie să fii întotdeauna de acord cu ea. Astfel, se va plictisi. Iubeşte tachinările şi jocurile de cuvinte, astfel că o poţi contrazice oricând, însă ce-i drept, în final vei ajunge, de cele mai multe ori, să cedezi. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să nu o ignori. Dacă nu faci asta, poţi considera că totul s-a dus pe apa sâmbetei.

2. Fii spontan

Gemenii iubesc viaţa, în toată însemnătatea ei. Se bucură de lucrurile mărunte şi vor să se implice într-o grămadă de activităţi. Nu suportă monotonia, astfel că în fiecare zi va trebui să vii cu o nouă idee de a vă petrece timpul. Trebuie să ai o imaginaţie bogată şi să îi îndeplineşti cele mai îndrăzneţe visuri.

3. Nu-i invada spaţiul personal

Cu toate că iubesc să comunice, nativele din zodia Gemeni au momente în care le place să fie lăsate singure. Chiar dacă sunt implicate într-o relaţie, acestea pun mare preţ pe spaţiul personal. De aceea, să nu fiţi surprinşi dacă nu vor accepta să vă dezvlăuie parola de la telefon sau de la reţelele de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro