3 metode prin care seduci femeile din zodia Vărsător

3 metode prin care seduci femeile din zodia Vărsător © Pixabay

Femeile din zodia Vărsător sunt printre cele mai misterioase şi greu de înţeles native ale zodiacului. De aceea, bărbaţilor nu le va fi deloc uşor până vor reuşi să le cucerească inimă. Prin paşi foarte bine puşi la punct şi o strategie originală, masculii le vor intra în graţii după multă muncă. Însă aşteptarea va merita cu siguranţă. Iată trei metode prin care veţi reuşi să le seduceţi!

1. Fii misterios

Nativele din această zodie sunt întotdeauna atrase de bărbaţii învăluiţi într-un aer de mister. La fel de ascunse sunt şi ele, de aceea aşteaptă să se descopere unul pe celălalt. Atenţie! Trebuie să faceţi paşi mici în încercarea de a le cunoaşte, pentru că dacă vor simţi că grăbiţi lucrurile, vor da imediat înapoi. În acelaşi timp, trebuie să aveţi grijă să nu păreţi arogant. Astfel, vor crede că nu reprezintă un real interes pentru voi.

2. Las-o să fie liberă

Lucrul pe care femeile din această zodie îl urăsc cel mai mult este ca partenerii lor să încerce să le îngrădească libertatea. Sunt nişte native loiale, afectuoase, gata să facă sacrificii pentru iubiţii lor, astfel că nu înţeleg de ce bărbaţii ar încerca să le ţină "sub papuc". De asemenea, sunt foarte independente şi le va lua destul de mult să se obişnuiască cu viaţa în doi.

3. Surprinde-o 

Un alt aspect pe care trebuie să-l bifaţi dacă încercaţi să cuceriţi o astfel de femeie sunt surprizele. Aceste native vor da bir cu fugiţii imediat ce vor simţi că se instalează monotonia. Se plictisesc foarte repede, de aceea trebuie să căutaţi noi subiecte de discuţie şi să căutaţi noi activităţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro