3 paşi prin care seduci femeia din zodia Rac

3 paşi prin care seduci femeia din zodia Rac © Pixabay

Femeile din zodia Rac vor face orice ca să îşi satisfacă partenerii de viaţă. Iubitoare, tandre şi gata să facă sacrificii pentru persoanele iubite, aceste native sunt o adevărată comoară. Iată ce trebuie să faci pentru a le cuceri inima!

1. Poartă-te de parcă ai fi vulnerabil

Este cunoscut faptul că femeile din zodia Rac sunt cele mai sensibile native ale zodiacului. Firi timide, acestea nu vor avea niciodată curaj să facă primul pas, mai ales atunci când este vorba despre un bărbat care pare foarte sigur pe sine. De aceea, trebuie să păreţi de parcă aţi fi răniţi şi aveţi nevoie de afecţiune. Atunci vor crede că au găsit momentul potrivit şi vă vor oferi imediat un umăr pe care să plângeţi.

2. Fii familist

Femeile din zodia Rac pun foarte mare preţ pe familie. Pentru ele, părinţii şi rudele apropiate vor ocupa mereu un loc important. De aceea, trebuie să o întrebaţi cât mai multe despre acestea, pentru a le da de înţeles că sunteţi în căutarea unei relaţii serioase. De asemenea, trebuie să fiţi la fel de deschişi şi să îi prezentaţi familia, fie personal, fie prin fotografii.

3. Fă-o să se simtă apreciată

Aceste femei au trecut prin câteva eşecuri în capitolul "dragoste". De aceea, au nevoie de un partener loial, care să ştie să le aprecieze aşa cum trebuie. După ce au trecut prin mai multe relaţii cu final neplăcut, aceste native sunt mult mai atente la cei din jur. Aşadar, nu vor mai accepta să fie desconsiderate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro