3 zodii care iubesc în secret. Nu vei şti niciodată când sunt îndrăgostite

În timp ce unele zodii îşi dezvăluie latura romantică încă de la prima întâlnire, alţi nativi îşi ţin interesul ascuns şi pot părea uşor aroganţi. Fie că au trecut prin relaţii cu un final mai puţin fericit sau pur şi simplu nu au încredere în persoana de lângă ei, aceştia se vor deschide cu adevărat abia după mult timp, când vor simţi că partenerul de viaţă prezintă sută la sută siguranţă. Iată care sunt zodiile de care nu vei şti atunci când sunt îndrăgostite!

Rac

Racii se numără printre cei mai sensibili şi emotivi nativi ai zodiacului. De aceea, aceştia nu vor prelua niciodată iniţiativa unui flirt, aşteptând ca primul pas să fie făcut de bărbatul sau femeia din faţa lor. Aceşti nativi vor ţine secret faţă de toată lumea faptul că s-au îndrăgostit şi nu le vor spune nici măcar celor mai apropiate persoane despre ce sentimente îi încearcă. Vor ca totul să fie ţinut într-un cadru intim. Racii riscă să sufere, deoarece se aşteaptă ca persoanele de care sunt îndrăgostite să-şi dea seama de acest lucru, fără a primi însă niciun semn, iar ei nu vor reuşi. Astfel, vor ajunge să se simtă nedoriţi şi se vor închide din nou sub "carapace".

Vărsător

Nativii din această zodie sunt aproape la fel de timzi ca Racii. Sunt persoane foarte altruiste şi deşi par extrem de deschişi cu cei din jur, când este vorba despre o relaţie dau imediat înapoi. Asta pentru că nu au foarte mare încredere în forţele proprii şi nici în cei din jur. În prima parte a vieţii, Vărsătorii nu vor şti cum să se bucure cu adevărat de acei fluturi în stomac care apar atunci când eşti îndrăgostit, din contră, vor spera să treacă cât mai curând pentru ca viaţa lor să revină la normal şi să nu-şi bată capul cu o posibilă relaţie. 

Balanţă

Nativii din zodia Balanţă sunt acei oameni care rareori vor fi văzuţi plângând sau fiind îndrăgostiţi. Pe lângă faptul că au un orgoliu imens, au o mândrie şi mai mare. Aceştia consideră că exprimarea sentimentelor de iubire nu exprimă altceva decât vulnerabilitate, iar ei nu vor să fie consideraţi ca fiind slabi. Pentru a-şi schima această concepţie au nevoie de persoane care să le arate cât de frumoasă este dragostea şi cât de uşor este să strigi în gura mare "Te iubesc!".         


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro