3 zodii care nu cred în iubire

3 zodii care nu cred în iubire © Arhivă

Atunci când ne gândim la iubire, automat în mintea noastră se proiectează o persoană dragă. Acest sentiment este unic şi ne aduce cele mai frumoase trăiri. Din păcate însă, există şi zodii care nu se vor putea bucura niciodată de acestea. Fie că au avut eşecuri în dragoste, fie că nu găsesc un echilibru emoţional, unii nativi vor fi lipsiţi de noroc la acest capitol.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte perfecţionişti şi independenţi. De cele mai multe ori au tendinţa de a se pune pe ei pe primul loc şi uită de problemele partenerilor. De asemenea, sunt foarte atenţi la tot ce se întâmplă în jur şi chiar dacă încearcă să te corecteze, modul în care aleg să o facă este deseori supărător. Acest lucru le va aduce multe certuri în relaţie. De asemenea, persoanele din zodia Fecioară sunt foarte axate pe muncă şi îşi neglijează partenerul. Pentru ei, cel mai important este să se realizeze întâi pe plan profesional.

Capricorn

Nici nativii din zodia Capricorn nu stau mai bine la acest capitol. Firea lor raţională îi împiedică să trăiască la intensitate maximă clipele de fericire şi astfel le pot ruina şi visurile partenerilor. Chiar dacă la un moment dat simt că sunt pe cale să se îndrăgostească, în loc să se bucure de acest sentiment, vor căuta să-l elimine şi să se ocupe cu altceva. 

Scorpion

La fel ca Fecioarele, nativii din zodia Scorpion dau dovadă de foarte multă rigiditate. Se cred perfecţi şi sunt foarte selectivi cu cei din jur, astfel că sunt mari şanse să trăiască singuri. Nu obişnuiesc să cedeze într-un conflict, fie că au sau nu dreptate şi după fiecare ceartă în cuplu vor fi foarte răzbunători.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro