3 zodii care nu pot să treacă peste o despărţire

3 zodii care nu pot să treacă peste o despărţire

Chiar dacă vă aflaţi într-o relaţie de mult timp, viaţa este plină de surprize plăcute şi neplăcute. Acestea pot veni chiar atunci când nu vă aşteptaţi, iar într-o singură clipă simţiţi cum totul se dă peste cap. V-aţi implicat mult şi aţi făcut tot ce aţi putut pentru a vă mulţumi partenerul, însă decizia unei despărţiri nu trebuie să vă doboare, ci trebuie să o vedeţi ca pe o experienţă din care cu siguranţă veţi trage câteva învăţături pentru viitor. Iată care sunt zodiile care trebuie să înveţe cum să treacă peste o despărţire!

Capricorn

Capricornii se numără printre cei mai devotaţi şi mai loiali nativi. Atunci când intră intr-o relaţie se dedică complet persoanei dragi şi se pun mereu pe locul al doilea în favoarea sa. Preferă relaţiile lungi, nu aventurile de o noapte, pentru că au nevoie de un partener de viaţă stabil şi ambiţios cu care să treacă peste orice problemă. Familişti convinşi, persoanele din această zodie vor aduce destul de rapid în discuţie apariţia copiilor, iar acest lucru îi poate face pe partenerii lor să se sperie, deoarece nu au gânduri atât de serioase. Vor fi foarte dezamăgiţi atunci când se vor trezi singuri, pentru că toate planurile de cuplu la care s-au gândit vor fi spulberate într-o clipă. Le va lua foarte mult să treacă peste această idee, iar în perioada ce vine vor continua să se gândească la ce familie minunată ar fi putut să aibă. Nu trebuie să se învinovăţească, ci ca data viitoare să se orienteze către un alt tip de persoană, care să-i înţeleagă şi cu care să împărtăşească aceleaşi idealuri.

Scorpion

Nativii din această zodie sunt pe atât de iubitori, pe atât de posesivi. În momentul în care ajung să se îndrăgostească, vor vrea ca partenerul de viaţă să le aparţină, precum un obiect. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care se ajunge la despărţire în cazul lor. Dacă vor fi lăsaţi baltă, nu vor accepta prea uşor această decizie. Vor fi în continuare la fel de geloşi şi de posesivi, urmărindu-şi partenerul. Ba mai mult, dacă află că fostul/fosta se întâlneşte cu altă persoană vor încerca cumva să le bage beţe-n roate. Vor afla toate informaţiile despre actualii parteneri ai foştilor, făcându-şi nenumărate conturi pentru a-i putea urmări.

Rac

Racii sunt printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Va dura destul de mult timp până vor ieşi de sub carapace şi îşi vor dezvălui sentimentele. De aceea, se vor apropia de o persoană doar în momentul în care simt că încep să prindă încredere. Aceşti nativi trebuie să se obişnuiască cu ideea că nu toate poveştile au un final fericit şi că despărţirea nu e echivalentă cu sfârşitul lumii. Trebuie să nu mai pună atât de mult suflet şi să vadă asta ca pe o experienţă din care au ce să înveţe pe viitor. În acelaşi timp, nu trebuie să-şi piardă încrederea în oameni şi să-i creadă pe toţi la fel. Cu siguranţă există cineva potrivit şi pentru ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro