3 zodii care nu ştiu să ţină un secret

3 zodii care nu ştiu să ţină un secret © Pixabay

Fie că sunt nişte persoane invidioase care pozează în "prieteni" doar pentru a li te confesa, pentru ca mai apoi să dea tot în vileag celorlalţi, fie că au o inimă bună, dar nu ştiu să îşi ţină gura, unii nativi efectiv nu ştiu ce înseamnă un secret. Iată la cine trebuie să ai grijă!

Berbec

Berbecii se activează atunci când aud cuvântul secret. Dacă ştiu că un lucru este cunoscut şi de alte persoane, atunci nu manifestă nicio urmă de interes, deoarece vor să fie ei care care fac marele anunţ. Însă dacă li te confesezi doar lor, după doar câteva clipe poţi spune "adio" secretului tău. Dacă sunt prinşi în fapt şi traşi la răspundere, aceştia vor prelua rolul de victimă, argumentând cu faptul că au vrut doar să fie de ajutor.

Peşti

Peştii se numără printre cele mai altruiste zodii. Fac orice să ajute pentru ca persoana de lângă ei să fie fericită, ba chiar sunt în stare să se pună pe ei pe locul doi, însă când este vorba de un secret... Aceşti nativi consideră că dacă un lucru ar fi trebuit ascuns, atunci nu mai ajungea niciodată la urechile lor. Drept pentru care nu se văd vinovaţi dacă răspândesc vestea şi mai departe.

Scorpion

Scorpionul ar şti să ţină un secret, dacă nu i-ar lua-o gura pe dinainte. De cele mai multe ori, se trezeşte să vorbească exact atunci când nu trebuie şi te poate face să te simţi jenat, situându-te în cele mai penibile ipostaze. De aceea, trebuie să-i reaminteşti mai mereu că nu trebuie să spună ceea ce tocmai a aflat şi că acest lucru trebuie să rămână doar între voi doi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro