3 zodii care pierd pe cineva drag în decembrie

3 zodii care pierd pe cineva drag în decembrie © spynews.ro

Luna decembrie vine cu vești cât se poate mai proaste pentru trei nativi. Din păcate, se vor lovi de o situație dificilă, în care vor trebui să le spună „adio” unor oameni importanți din viața lor. Asta poate însemna mai multe lucruri, așa că ai grijă să continui să citești mai departe, pentru a afla care sunt zodiile vizate și cu ce situații se vor confrunta.

Leu

Cei din zodia Leu vor avea parte de o lună decembrie foarte dificilă. Vor pierde o persoană dragă lor, care va decide să plece undeva departe, posibil chiar peste hotare. Va fi o lovitură cruntă, pentru că este vorba despre o persoană cu care acest nativ își petrecea tot timpul. Este momentul, însă, să învețe să se adapteze și să trăiască la distanță de persoana atât de dragă lor.

Taur

Veștile sunt și mai sumbre pentru nativii din zodia Taur. O persoană dragă lor, care s-a luptat cu o boală ce i-a tot măcinat, ar putea pierde această luptă. Nu este nimic decis, însă concluzia depinde de un număr de circumstanțe. Este posibil chiar să aibă pe cineva iubit care ține această boală un secret.

Săgetător

Nu le va fi bine nici celor de sub semnul Săgetător. Luna decembrie va aduce o profundă singurătate, care va fi adusă de pierderea celei mai importante persoane din viața lor. Asta poate însemna orice, de la o despărțire până la o moarte fulgerătoare. Trebuie să se pregătească sufletește și să gândească pozitiv, pentru a putea traversa această perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro