3 zodii care se întorc la foştii parteneri. Aceste femei vor mai da o şansă iubirii chiar dacă au fost înşelate

3 zodii care se întorc la foştii parteneri. Aceste femei vor mai da o şansă iubirii chiar dacă au fost înşelate © Arhivă

Deşi au trecut printr-o relaţie în care au avut foarte mult de suferit, unele native sunt în stare să rişte din nou să fie rănite şi se întorc la foştii parteneri. Iată care sunt aceste femei!

Rac

Este cunoscut faptul că Racul este una dintre cele mai sensibile zodii ale horoscopului. Când iubesc, aceşti nativi sunt în stare să facă orice pentru a-şi mulţumi partenerul şi oferă totul pe tavă ca să-l facă fercit. Cu toate astea, Racii nu sunt ocoliţi de probleme în cuplu. De cele mai multe ori, iubitul femeii Rac va profita de bunătatea ei şi va ajunge să o înşele dacă o simte foarte vulnerabilă. Deşi este exclusiv vina bărbatului, femeia din zodia Rac se va învinovăţi pentru cele întâmplate şi va vorbi din nou cu fostul, mai ales din frica de singurătate.

Berbec

Rar veţi vedea un Berbec care să pună capăt unei relaţii. Femeile din această zodie nu sunt suficient de puternice să încheie legătura cu partenerul, chiar dacă au trecut prin nenumărate experienţe neplăcute alături de acesta. Fie din dragoste sau din obişnuinţă, aceste native vor trăi în trecut şi vor face cumva să se interesecteze cu foştii iubiţi pentru a-şi rezolva lucrurile care după ele au rămas neterminate. Trebuie să aibă mare grijă, deoarece se pot îndrăgosti din nou, foarte repede. Pentru a depăşi actuala relaţie, au nevoie de o persoană nouă care să le atragă atenţia.

Fecioară

La fel ca femeile din zodia Berbec, aceste native obişnuiesc să se gândească la momentele frumoase pe care le-au trăit în trecut alături de partener. În acelaşi timp, sunt conştiente de faptul că despărţirea a reprezentat o suferinţă uriaşă la momentul repsectiv şi că este posibil ca istoria să se repete. Ar trebui să înveţe să se orienteze spre alt tip de persoane, care să le merite cu adevărat iubirea şi care să le respecte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro