3 zodii care spun „Te iubesc” deși nu simt

3 zodii care spun „Te iubesc” deși nu simt © Sursă Arhivă

„Te iubesc” reprezintă cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care şi-o pot face doi îndrăgostiţi. Deşi trebuie să implice sinceritate absolută, această dovadă absolută de iubirea poate fi făcută de unele zodii fără ca să simtă cu adevărat acest lucru, de cele mai multe ori doar pentru aparenţă. Iată pe cine nu trebuie să credeţi când vă spune „Te iubesc” într-un timp mult prea scurt!

Unii nativi sunt mai sensibili, în timp ce alţii nu sunt la fel de afectaţi din punct de vedere sentimental. Din păcate însă, din cauza incompatibilităţii dintre zodii, mulţi ajung să fie cu inima frântă în urma declaraţiilor mincioase ale partenerilor, care pe moment sună atât de frumos. Dacă unora la ia foarte mult timp până ce decid să-şi declare iubirea, altora li se pare un lucru atât de banal încât pot rosti un „Te iubesc” chiar şi după câteva zile de relaţie.

Gemeni

Gemenii se numără printre cele mai exuberante zodii. Prin complexitatea lor, aceştia pot induce mereu stări de confuzie partenerilor. Deşi sunt nişte oameni pe care ai vrea să-i ai mereu în jur, deoarece îţi transmit o energie pozitivă, trebuie să ai mare grijă la ceea ce spun. Mereu puşi pe distracţie şi dornici să-i facă pe cei din jurul lor să se simtă bine, aceşti nativi pot spune „Te iubesc” doar pentru a-şi mulţumi partenerul. 

Balanță

Balanţele rostesc această declaraţie doar pentru că prin natura lor sunt nişte firi romantice. Oricât de pasionali ar părea, nu trebuie să te laşi păcălit de această latură a lor care de multe ori te flatează. Ce-i drept, în momentul în care îţi spun „Te iubesc”  nu au nicio intenţie de a te răni, din contră, vor să te facă să te simţi bine. De aceea, nu va regreta chiar dacă i se va spune că partenerul a fost rănit din cauza cuvintelor sale lipsite de sinceritate.

Leu

Leul este în general o persoană foarte loială. Cu toate acestea, aceşti nativi îşi vor declara dragostea doar pentru a păstra aparenţele în faţa partenerului. Nu trebuie să-i crezi din prima, deoarece aceştia ajungă să iubească destul de greu. Ceea ce îşi va răni şi mai tare partenerul este faptul că pot spune „Te iubesc” doar pentru ca să i se întoarcă replica, în momentele în care simte nevoia de apreciere. Au în permanenţă nevoie să-şi hrănească ego-ul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro