3 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

3 zodii care suferă cel mai mult în dragoste © Arhivă

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care cineva îl poate trăi. Cu toate că au cele mai bune intenţii în a-şi găsi sufletul pereche, unii nativi pot da cu piciorul unei relaţii perfecte din cauza unor motive banale. Există însă şi zodii care nu vor fi niciodată apreciate îndeajuns pentru sacrificiile lor.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt de departe cei mai ghinionişti în dragoste. Firi independente, acestor persoane le va fi foarte greu până ce îşi vor face o relaţie stabilă, tocmai din cauza faptului că au fost singure prea mult timp şi au tendinţa să se gândească doar la ele. Chiar dacă îşi iubeşte partenerul, Berbecul se va pune pe el pe primul loc, lucru care îi va aduce nenumărate certuri în relaţie. Pentru a avea mai mult succes trebuie să înveţe să analizeze mai bine ce înseamnă viaţa în doi.

Peşti 

Este cunoscut faptul că Peştii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Acest lucru poate aduce cu sine atât avantaje, cât şi dezavantaje. Nativii din zodia Peşti se ataşează foarte mult de partener, iar atunci când acesta este nevoit să plece pentru câteva zile se va simţi abandonat. Peştii urăsc singurătatea şi pot deveni uşor paranoici atunci când partenerul de viaţă este plecat şi nu îi răspunde la mesaje, făcându-şi zeci de scenarii în minte. Ar trebui să înveţe să nu mai fie atât de dependenţi.

Scorpion

Scorpionii sunt nişte firi foarte pasionale şi iubitoare. Au însă un mare defect: gelozia. Atunci când sunt implicaţi într-o relaţie, de cele mai multe ori, aceşti nativi reuşesc să creeze dispute care nu au la bază motive întocmai întemeiate. Sunt posesivi şi chiar dacă li se explică cum stă de fapt situaţia, vor da dovadă de un comportament absurd. Nativii din această zodie ar trebui să fie mai pozitivi şi să nu-şi mai trateze partenerul ca pe un obiect.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro