3 zodii care sunt îndrăgostite de fostul iubit chiar dacă se află într-o altă relaţie

3 zodii care sunt îndrăgostite de fostul iubit chiar dacă se află într-o altă relaţie © Arhivă

Încurcate sunt căile dragostei... Chiar dacă aparent şi-au găsit din nou liniştea în braţele altei persoane, unii nativi încă tânjesc după foştii parteneri. Oricât de mult ar încerca să-i facă să treacă peste, aceştia nu vor reuşi niciodată să uite cu adevărate de acele mari iubiri, care şi-au pus amprenta adânc în sufletul lor. Iată care sunt aceste zodii!

Taur

Deşi în aparenţă încearcă să pozeze în firi independente, persoanele din zodia Taur sunt mai sensibile decât aţi putea crede. Atunci când sunt rănite, obişnuiesc să se retragă în propria "carapace" şi să pară mai dure, crezând că în acest fel vor reuşi să nu mai fie afectate de cei din jur. De aceea, dacă aceşti nativi vor trece printr-o mare dezamăgire în dragoste, cu greu le va mai cuceri cineva inima. Îşi fac diverse scenarii în minte şi de cele mai multe ori ajung să se învinovăţească pe nedrept, simţindu-le lipsa foştilor parteneri pentru care ar fi în stare să sufere din nou.

Peşti

La fel ca Taurii, nativii din zodia Peşi au o sensibilitate aparte. Chiar dacă despărţirea dintre ei şi foştii parteneri nu a fost una tocmai amiabilă, tind să spere într-o împăcare. În loc să se orieteneze spre alte persoane care să-i aprecieze mai mult, Peştii vor dori să se întoarcă în viaţa foştilor, temănându-se că aceştia se vor îndrăgosti de altcineva şi îi vor da complet uitării.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt destul de dramatici atunci când trec printr-o despărţire. De cele mai multe ori, aceştia se izolează în casă şi refuză să mai iasă cu prietenii pentru a se destinde. Sunt dependenţi de afecţiune, de aceea nu vor rezista foarte mult singuri. Aşa că, deşi nu ei sunt cei care au greşit în fosta relaţie, vor fi în stare să îşi calce pe orgoliu doar pentru a fi din nou în centrul atenţiei cuiva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro