3 zodii care vor avea schimbări majore pe plan sentimental în 2020

3 zodii care vor avea schimbări majore pe plan sentimental în 2020 © arhiva

Pentru trei dintre zodii, anul 2020 va veni cu schimbări mari în viața acestora. Nu ne referim la schimbări în privința locului de muncă sau a altora activități, ci în privința iubirii. Aceștia vor avea parte de schimbări majore în viața lor pe plan sentimental.

Pești. Peștii vor avea mult noroc în dragoste în anul 2020. Dacă anul 2019 a adus în viața lor o pierdere din punct de vedere sentimental, din cauza nepotrivirii de caracter, anul 2020 va fi unul bun din aceasta privință. Acești nativi își vor găsi sufletul pereche, persoana pe care și-au dorit să o aibă alături de ei dintotdeauna, chiar dacă asta va necesita o serie de sacrifici din partea acestora. Totuși, anul nu va fi rău pentru acești nativi în privința iubirii. 

Săgetător. Nici acești nativi nu vor fi mai prejos. După multe căutari, nativii săgetători își vor găsi liniștea în brațele unei persoane care își dorește o relație lungă și în care dragostea să fie pe primul loc. Dacă în ultimul timp nu au avut parte de iubirea la care se așteptau, acum nici nu se mai pune problema de acest aspect. Săgetătorii se vor putea gândi serios la planurile pentru viitor alături de persoana aleasă. 

Capricorn. Acești nativi au trecut printr-o dragoste eșuată, care a durat o perioadă lungă de timp. Deși relația s-a terminat brusc din cauza geloziei partnerului de viață, aceștia au suferit și suferă în continuare pentru aceștia. Totuși, anul 2020 va veni cu o schimbare uriașă în viața lor. Sufletul pereche este aproape și e gata să fie descoperit.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro