3 zodii cărora niciun bărbat nu le poate rezista

Chiar dacă de cele mai multe ori femeile sunt cele curtate, există şi native care preferă să preia iniţiativa atunci când vine vorba despre cucerirea bărbatului la care au visat. Aşadar, următoarele femei sunt în stare să facă orice pentru a nu-l pierde printre degete şi îşi elimină cu succes orice concurenţă.

Scorpion

Femeia din zodia Scorpion se numără printre cele mai pricepute cuceritoare ale horoscopului. Este conştientă de calităţile şi abilităţile sale şi ştie cum să le exploateze din plin pentru a obţine ce bărbat doreşte. Masculii sunt în general atraşi de firea ei jovială şi deschisă la orice provocare, însă acest lucru ar trebui să-i pună puţin pe gânduri, deoarece poate cădea uşor în infidelitate. Chiar dacă va călca strâmb, această femeie reuşeşte cumva să le sucească minţile bărbaţilor şi-i va cuceri, mai ales în pat. Aşadar, în dormitor este la fel de lipsită de inhibiţii şi gata să facă orice pentru a-şi satisface partenerul.

Leu

Femeia din această zodie iubeşte să se afle în centrul atenţiei. De aceea, nu-i va lua mult până îi va stârni interesul bărbatului pe care a pus ochii, deoarece nu trece nicodată neobservată. Este o femeie sigură pe sine, iar prin latura ei pasională reuşeşte să pună pe jar orice mascul. Va recurge la avansuri insistente, menite să le gâdile orgoliul, ştiind ce să le spună bărbaţilor pentru a se simţi importanţi. Nu este cea mai romantică persoană, îndreptându-se mai mult spre latura sexy şi va ajunge destul de rapid cu partenerul în dormitor, oferindu-i partide de neuitat.

Berbec

Femeia din zodia Berbec nu se va axa pe relaţii de lungă durată, cel puţin nu în tinereţe. Va fi mai degrabă o fană a aventurilor de o noapte, deoarece îi place să trăiască clipa, mai ales în compania bărbatului mult dorit. Este o fire deschisă şi optimistă şi va reuşi să-şi atragă prada în "capcană", îmbinând seducţia cu inteligenţa. Această femeie nu va spune niciodată "nu" ideilor partenerului pe care acesta vrea să le pună în practică în pat şi-i va arăta cât de pricepută este. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro