3 zodii de bărbaţi uşor de manipulat. Îi pui imediat cu botul pe labe

3 zodii de bărbaţi uşor de manipulat. Îi pui imediat cu botul pe labe © Arhivă

De multe ori bărbaţii vor să pozeze în nişte macho şi nu îşi arată prea curând adevăratele sentimente. În timp ce unii nativi nu vor plânge niciodată în faţa unei femei, alţii îşi vor surprinde partenera cu sensibilitatea lor ieşită din comun.

Peşti

Peştii se numără printre acei bărbaţi care vor să pară de neînvins. În prima parte a relaţiei îţi vor oferi protecţie şi sentimentul de confort, însă în timp vei fi surprinsă de cât de sensibili sunt atunci când întâmpină diverse probleme. Îşi vor deschide cu adevărat sufletul în faţa unei femei care să merite şi cu care vor avea gânduri mari. Din cauză că uneori sunt foarte afectaţi pot suferi de depresie.

Balanţă

Dacă vei fi într-o relaţie cu un nativ din zodia Balanţă, tu vei fi bărbatul în casă, nu el. Nu este deloc autoritar şi de cele mai multe ori se lasă condus de deciziile soţiei, deoarece acesta nu poate ajunge la o hotărâre de unul singur. Este o persoană foarte bună şi blândă care se sacrifică pe el pentru a-i mulţumi pe cei dragi. Sunt atraşi de femei sigure pe ele, tocmai pentru a fi conduşi.

Rac

Racul se ataşează extrem de mult şi de repede de oameni. Atunci când este îndrăgostit va face orice pentru a-şi mulţumi partenera. De aceea, chiar dacă poate nu va fi în totalitate de acord cu alegerile ei, le va accepta doar pentru a-i face pe plac. Dacă eşti partenera unui astfel de bărbat, trebuie să fii atentă la cuvinte, deoarece orice vorbă răutăcioasă îl poate afecta mai mult decât ai crezut. Are nevoie de o parteneră iubitoare, care să-l respecte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro