3 zodii de femei care domină în relaţie

3 zodii de femei care domină în relaţie © Arhivă

În timp ce unele femei îşi doresc nişte parteneri care să pună de fiecare dată piciorul în prag, indiferent de situaţie, alte native sunt obişnuite să ia toate deciziile în relaţie. Sunt firi independente, care de-a lungul vieţii au fost obişnuite să se descurce singure, drept pentru care de multe ori au tendinţa să îşi domine iubiţii.

Femeia Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt nişte persoane foarte ambiţioase şi sigure pe propriile forţe. Obişnuiesc să se bucure de lucrurile mărunte ale vieţii şi să se aventureze în diverse relaţii. În prima parte a vieţii, nu sunt foarte fidele, de cele mai multe ori lăsându-se duse de val, însă după ce capătă o anumită experienţă şi se îndrăgostesc cu adevărat, aceste femei pot deveni geloase şi posesive. Tocmai de aceea, cred că dacă îşi domină partenerii, îi vor ţine mereu "captivi" în cuplu.

Femeia Leu

Este cunoscut faptul că femeile din această zodie sunt nişte luptătoare. Aceste native fac orice pentru partenerii lor, însă doar atunci când încep să renunţe la orgoliu. Nu mulţi reuşesc să le intre în graţii, iar bărbaţii din viaţa lor ar trebui să se considere nişte norocoşi. De aceea, nu acceptă ideea de a nu fi respectate sau să nu li se dea dreptate, chiar şi atunci când nu au. 

Femeia Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt nişte persoane foarte misterioase, fiind mereu înconjurate de un aer enigmatic. Chiar dacă sunt îndrăgostite, aceste native îşi recunosc cu greu sentimentele din teama de a nu fi rănite. Aşadar, deşi par nişte persoane deseori rigide cu partenerii de viaţă, nu fac decât să-şi ascundă sensibilitatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro