3 zodii de femei care mint în dragoste. Te pot păcăli cu zâmbetul pe buze

3 zodii de femei care mint în dragoste. Te pot păcăli cu zâmbetul pe buze © Arhivă

Femeile sunt o adevărată enigmă. Unele native sunt atât de misterioase, încât bărbaţilor le este foarte greu să le înţeleagă pe deplin. Unii dintre ei nu reuşesc să le cunoască niciodată cu adevărat, motiv pentru care pot fi minţiţi în relaţie, cu cea mai mare uşurinţă.

Rac

Femeile din zodia Rac se dedică trup şi sufletul partenerilor de viaţă. Când este vorba despre minţit, aceste native nu o fac în sens rău, încercând doar să îşi protejeze iubiţii de adevărul crud. Sensibilitatea lor o va putea însă da de gol la un moment dat, deoarece bărbaţii vor începe să-şi ridice semne de întrebare atunci când vor vedea că starea lor se degradează din ce în ce mai mult, iar din cauza presiunilor, acestea nu vor mai reuşi să le facă faţă. Trebuie să ştie că minciuna este minciună şi mai degrabă ar împărtăşi atât plăcerile, cât şi neplăcerile cu persoana iubită, deoarece riscă să fie acuzate de trădare sau să intre la bănuieli şi mai mari.

Scorpion

Nativele Scorpion sunt considerate cele mai devotate femei, într-o relaţie. Cu toate astea, de cele mai multe ori, aceste femei nu sunt sincere în totalitate. În momentul în care vor fi prinse că au făcut o greşeală, oricât de mică, aceste native preferă să nu spună adevărul, ci să ascundă lucrurile, de teamă ca partenerii lor să nu le critice sau să se supere.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt nişte firi foarte raţionale şi perfecţioniste. La un moment dat se vor sătura să îşi caute un partener potrivit din toate punctele de vedere, motiv pentru care se vor mulţumi şi cu un iubit care nu le mulţumesc complet. Însă nu pentru mult timp! Atunci când îşi vor da seama că faptul că nu sunt pe deplin satisfăcute le presează din ce în ce mai mult îşi vor căuta fericirea în braţele altor parteneri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro