3 zodii de femei care nu pot rezista fără amanţi

3 zodii de femei care nu pot rezista fără amanţi © Arhivă

Conştiente de calităţile pe care le au, unele native ale zodiacului ştiu să le exploateze din plin şi le vor folosi în relaţiile şi cu alţi bărbaţi, nu doar în cea cu partenerul de viaţă. Cele mai multe dintre femei nu pot trăi fără un amant, deoarece sunt foarte însetate de aventură. Aşadar, de fiecare dată când se vor plictisi lângă iubiţii lor, vor căuta pe altcineva care să le mai condimenteze viaţa.

Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt nişte femei foarte inteligente. De aceea, fac ele cum fac şi reuşesc să nu fie prinse atunci când calcă strâmb. Expansive, pline de viaţă şi mereu puse pe distracţie, aceste femei nu suportă plictiseala. Vor să aibă o viaţă palpitantă, fără prea multe responsabilităţi. Preferă oricând o seară în club, în loc să stea acasă cu partenerii lor şi să se uite la un film. De asemenea, persoanele din această zodie nu sunt chiar cele mai romantice. Se vor aşeza destul de greu la casa lor, tocmai pentru faptul că se maturizează destul de târziu. 

Leu

Femeile din zodia Leu obişnuiesc să trăiască cu impresia că toată lumea se învârte în jurul lor. Se consideră extrem de frumoase şi petrec ore în şir în saloanele de înfrumuseţare pentru a-şi întreţine un aspect plăcut. Aceste native fac parte din acele femei care au nevoie să li se spună mereu cât sunt cât de perfecte şi cât de mult reprezintă pentru ceilalţi. Femeile vor căuta un amant tocmai din această dorinţă, de a fi complimentate permanent.

Vărsător

Aceste femei sunt foarte pretenţioase. Fiind greu de mulţumit, nativele se vor plictisi repede, aşa că vor căuta ceva nou, care să le stârnească interesul. Orice bărbat cu un simţ al umorului bine dezvoltat şi pregătit de aventură va reprezenta o partidă bună. Chiar dacă sunt prinse în fapt, nu se vor simţi vinovate de infidelitate, deoarece au impresia că trebuie să profite din plin de orice clipă a vieţii, chiar dacă este trăită cu un alt bărbat decât partenerul actual.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro