3 zodii de femei care nu vor fi niciodată iubite suficient de partener

3 zodii de femei care nu vor fi niciodată iubite suficient de partener © Arhivă

Deși orice femeie trebuie respectată și iubită, unele native nu au deloc noroc în această privință. Acestea nu vor simți niciodată că sunt suficient de apreciate de partenerii de viață, indiferent de cât de multe sacrificii sunt în stare să facă pentru ei.

Rac

Unele dintre cele mai ghinioniste femei în dragoste sunt cele din zodia Rac. Deși sunt în stare să-și pună sufletul pe tavă și să facă orice pentru a-și satisface partenerii, aceste femei nu vor reuși niciodată să-și impună respectul în relație. Dau dovadă de o bunătate ieșită din comun, drept pentru care vor exista mulți bărbați care vor profita de acest lucru, catalogându-l drept o vulnerabilitate. Dacă vor să fie într-adevăr mulțumite de siuația amoroasă, aceste native trebuie pună piciorul în prag încă din primele săptămâni, deoarece atunci când vor apărea copiii lucrurile vor fi și mai complicate.

Săgetător

Femeile din zodia Săgetător sunt deseori acuzate de superficialitate. Acestea se sustrag imediat dintr-o situație care nu le aduce beneficii și de multe ori renunță chiar și la o relație de prietenie pe care o au de mult timp atunci când nu le convine ceva. Ei bine, când este vorba despre viața amoroasă, totul se schimbă complet. Vor deveni extrem de atente și se vor lăsa conduse de parteneri, indiferent de cerințele multiple ale acestora. Mare grijă, nu trebuie să le dea impresia că nu pot trăi fără ei. Se pot trezi peste noapte singure, atât fără prieteni, cât și fără iubiți.

Scorpion

Femeie din zodia Scorpion sunt extrem de joviale, mereu puse pe distracție și le place să traiască clipa. De aceea, nu vor prezenta o  mare garanție în fața bărbaților, iar aceștia vor considera că nu au intenții serioase. Astfel, singura lor dorință va fi să le ajungă în pat. Aceste native trebuie să învețe să fie mai selective și să aibă mai multe pretenții de la parteneri, altfel nu vor impune niciodată respect.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro